Top 3 Drugstore Moisturizers | FD Drugstore Heroes

The pilot episode for FD’s new series, Drugstore Heroes, shares Affi’s best picks in drugstore moisturizer category.

Female Daily is Indonesia’s biggest online beauty destinations and home to a beauty community with over 230,000 members. We are a part of a network of digital destinations specifically catered to women. You can find product reviews, makeup tutorial, beauty inspirations, industry news, pro tips and many more on our website. This YouTube channel is home to our beauty videos, produced by the talented in-house production team.

Our vibrant community is the heart and soul of Female Daily. The women are savvy, intelligent, independent, and opinionated. If you are interested to meet fellow beauty enthusiasts, head to our main website www.femaledaily.com and introduce yourself in our forum: femaledaily.com/forum. See you there! :)

Follow us on Twitter: @femaledaily
Follow us on Instagram: @femaledailynetwork
Like our Facebook fanpage: Female Daily Network
Video Rating: / 5

17 thoughts on “Top 3 Drugstore Moisturizers | FD Drugstore Heroes”

  1. Meyla Mohede says:

    Kak, my mom umur 48 thn, mukanya jerawatan + berminyak dan punya kantong mata. Would u mind giving some recommendation skin care products for my mom? Thank you so much ❤

  2. Dini Sulfianah says:

    produk avene bnyk ya….dan bagi saya hargany lumayan…ada 2 produk yg ingn saya coba avene or bioderma ya…hmmm

  3. anak papa says:

    aku suka bgt sama video video female daily

  4. unimertatoduckasus says:

    i get that those products are FROM the drugstore, but maybe show us one in the drugstore price range? bc not everyone has 400,000 just to spend on moisturizer

  5. Febry CP says:

    Nivea soft bagus & affordable banget

  6. Farah usman says:

    389.000 affordable? wkwkwk.

  7. Floo Devyn says:

    kak affi kulitnya cakep banget, produk drugstore yang paling ku suka Neutrogena, pas di kantong hehehee

  8. AgehaLady says:

    drugstore diluar kalau masuk ke indonesia uda jadi mid-end produk deh harganya. hahaha..
    tapi makasi rekomendasi'a. kbetulan muka q lagi merah" dan super sensitif, avene'a bisa jadi pilihan. hehe :)

  9. Sylvina Vivi says:

    Hi..mau Tanya produknya bisa beli dimana ya..thanks

  10. rifka rifka says:

    review produk cathy doll please…

  11. Cibi Wiranegara says:

    Aku pakai Nuxe yang untuk combination skin, emang enak banget & cukup menghidrasi ketika kulit sedang ada dry patches. Tapi kalau sedang berminyak, daku pakai Clinique DDMG yang color & fragrance free. Meski terlihat mahal, full tube size dari pelembab-pelembab ini bisa bertahan untuk 2-3 bulan lho… Jatuhnya jadi sama aja kayak pelembab di klinik-klinik kecantikan.
    Terimakasih sudah ada "Drugstore Heroes" ini mba Affi… 😘😘😘

  12. Mutia Sirajuddin says:

    hikss drugstorenya bedaaaaa.. msh mahal memurut kantongku 😢😢😢

  13. nana says:

    jadi penasaran sama nuxe, thanks reviewnya 😊

  14. Inggita Ratu Mahesa says:

    kalo yg cocok buat acne prone skin berminyak sensitif apa ya kak?

  15. Lyaayu Lyaayu says:

    Membantu banget tank's

  16. Annetta Carolina says:

    as always mama affi cuantix bingits dan kulitnya sehat !

  17. fika karunia says:

    Mba affi ko cetaphil ga ada.. Pdhal itu harganya lebih affordable.. Apa karena ingredientsnya masih chemical ya??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *